Samenstelling transparante offerte,


Bewust maak ik de keuze om geen vaste tarieven te publiceren voor die thema's die in opdracht worden vervaardigd , [ m.u.v. afscheidsfotografie ] dit sterk afhankelijk is van de wensen van de opdrachtgever waarbij dit in gezamenlijk overleg wordt besproken daarbij aan de hand die persoonlijke wensen een transparante offerte op maat wordt samengesteld., thema's die ik ook naast afscheidsfotografie fotografeer zijn o.a


  • Bruidsfotografie
  • Sportfotografie
  • Modelfotografie
  • Evenementenfotografie.


Portfolio's van de diverse thema's zijn op verzoek bij mij op te vragen , bij interesse voor één van de genoemde thema's van uw kant zal er altijd eerst een geheel vrijblijvend gesprek plaatsvinden , want er komt meer bij kijken dan alleen maar het bedienen van mijn camera. U weet precies waar u aan toe bent , wat u van mij kan verwachten om uw herinneringen levend te houden.

Iedere fotoreportage is een unieke gebeurtenis , dit dient dan ook met de grootste zorg te worden samengesteld , zowel in prijs als in mogelijkheden.


Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend informatie opvragen omtrent de mogelijkheden en flexibele opties die ik kan bieden.


Onderstaand een pre-view van de diverse thema's.

Copyright : Henri Vial

Compilatie diverse afscheidsreportages 

web.01
Web.03
Web.02
Web.04
Herdenking.044
Herdenking.074
Album.023
Fotograaf

Copyright : Henri Vial