Speciale herinneringen

Als fotograaf kan ik niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om foto's te maken van speciale gebeurtenissen in iemands leven , maar het verschil om kwalitatief goede foto's te maken zitten in de kleine dingen die de herinneringen bij leven nog specialer maken.


Ikzelf merk iedere keer dat foto's herinneringen oproepen die troost bieden , beelden die niet worden opgemerkt maar naderhand veel ruimte scheppen om over uw dierbare te kunnen praten.


Juist die beelden die bij een naderend afscheid gemaakt worden zijn belangrijke herinneringen voor nu en voor later.

Mijn persoonlijke ervaring is dat men hier vaak niet aan denkt om in een harmonieuze omgeving mooie foto's te laten maken tesamen met uw dierbare[n] die een hele belangrijke rol in uw leven spelen.


Het zijn juist die momenten die de herinneringen in leven houden en daarbij ikzelf een belangrijke rol kan spelen om die mooie momenten voor u en uw dierbare[n]vast te leggen.


Samenstelling en prijs

Gezien de omstandigheden en wensen voor iedereen verschillend zijn , kan ik in goed overleg met u een pakket samenstellen wat geheel voldoet aan uw wensen en budget.


Onderstaand de samenstelling wat in de meeste gevallen voldoet aan de wensen van de aanvrager[s].


 • Prijs is inclusief b.t.w. en reiskosten.
 • Nabewerking van de geselecteerde foto's.
 • Album plus de geselecteerde foto's op USB stick.
 • Overhandigen foto's zonder watermerk.
 • 2 uur fotograferen op locatie.
 • Provincies Flevoland en Noord Holland.

245,00

Flevoland en Noord Holland

Jouw laatste levensfase, waar ik bij aangesloten ben als fotograaf , is een prachtige organisatie die met vele professionele dienstverleners samenwerken.Mijn werkgebied voor het arrangeren van fotoreportages betreft de provincies Flevoland en Noord Holland.


Indien U een fotoreportage wenst die buiten de bovengenoemde provincies valt, dan kunt u contact opnemen via onderstaande link, zij zullen u doorverwijzen naar mijn collega's.


Aangesloten partner

Jouw laatste levensfase

Ik citeer de tekst welke is vermeld op de website van jouw laatste levensfase.


Herinneringen vastleggen voor nu en later, koesteren voor nu en later.

De dierbare herinneringen:


 • Nu.
 • De dierbare momenten nu met elkaar koesteren
 • Het leven nu vieren
 • Ook in deze levensfase
 • Samen zijn.
 • Vooral de bijzondere en gewone momenten van het leven. Als thuis, bij het spelen van een potje mens-erger-je-niet met de familie. Maar ook de wandeling samen in de bossen en het daarna genieten van de tomatensoep van oma. Mooie herinneringen maken kan op elke  locatie. Dus ook thuis, in het verzorgingstehuis en/of hospice kunnen de prachtigste foto's gemaakt worden.
 • Jullie herinneringen bij leven , puur en met oprechte passie door de lens bekeken en vastgelegd


Apparatuur en contact

Ikzelf werk uitsluitend met professionele apparatuur van Canon  , tevens ik de mogelijkheid kan bieden om bij binnenopnames gebruik te maken van mobiele studioapparatuur indien dit nodig blijkt te zijn en de situatie hierom vraagt.


Tevens kunt u ook een gepersonaliseerde kadobon bij mij aanschaffen , volledig afgestemd op uw wensen, die u op ieder moment kunt activeren.


Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen via de contactpagina op de website.